Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ansamblu rezidential de case individuale, Brasov
91500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cityhouse este raspunsul la dezideratul omului urban modern de a avea in orasul in care locuieste o casa eleganta si curte proprie in care se se poata relaxa dupa stresul cotidian.

Casele vor avea aceeasi calitate in executie pe care dezvoltatorul a probat-o in proiectele anterioare. Suprafetele raman extrem de bine echilibrate si raspund atat nevoilor de spatiu dar si tendintei spre costuri reduse in exploatare. Se respecta aceeasi reteta privind modelul constructiv al unitatilor care vor fi din zidarie de caramida de buna calitate si structura din beton armat. Se evita in continuare folosirea placilor de gips carton (chiar numai unde este absolut necesar se folosesc). Toate casele sunt prevazute cu izolatie exterioara de polistiren iar tamplaria este de cea mai buna calitate. Sunt turnate plansee de beton atat intre parter si etaj cat si intre etaj si pod iar invelitoarea acoperisului este din tigla.

Fiecare imobil din complex are centrala proprie si se preda bransat la toate utilitatile: canalizare, apa, curent electric si gaz. Curtile individuale sunt amenajate, delimitate prin garduri si pavate in zona parcarii si a teraselor exterioare.
Din Gura in Gura